dinsdag 18 september 2012

Stopwolkaartjes

Voor Elizabeth heb ik een kaartje gemaakt, ze heeft het inmiddels ontvangen, dus nu kan ik er wat over zeggen op mijn blog :-)
Een foto van de kaart ga ik niet plaatsen, die kun je bij haar zien. Maar op verschillende blogs las ik dat er blogsters zijn die stopwolkaartjes verzamelen. Nu vond ik in de naaimand van mijn moeder een stel oude kaartjes, met wol en al.
Sommige héél oud, andere wat minder oud.
Twee van de hele oude kaartjes heb ik gescand. Hieronder staan ze. Als het goed is, kun je de kaartjes opslaan op je pc en ze vervolgens in een bewerkingsprogramma verkleinen als je dat zou willen. Ik heb verkleinde versies van de kaartjes op de kaart voor Elizabeth gebruikt.

Als je de kaartjes hebt geprint, kun je de randen met een beetje inkt bewerken om te verhullen dat het op nieuw papier is geprint. Of de randen bewerken met een stukje schuurpapier, dat werkt ook goed.

Mocht het nou niet goed lukken met afdrukken van de kaartjes, geef me dan een seintje, dan kan ik het bestand naar je mailen, dan moet het zeker lukken.

Fijne avond!7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuk idee om dat te gebruiken Paula.

Elizabeth zei

Ik dacht echt dat die kleine wolkaartjes echt waren!!
Wat heb je dat goed gedaan, Paula...
Je inspireert me om de distress inkt maar weer eens tevoorschijn te halen; eens kijken wat we allemaal oud kunnen maken...

Groetjes, Elizabeth

Annet zei

Leuk, die oude kaartjes! Mijn moeder had er ook een heleboel, geen idee waar ze gebleven zijn. Ik zal het haar toch eens vragen.

marloes zei

Leuk idee weer Gr. Marloeskreatief

bommelmien zei

Je hebt Elizabeth echt blij kunnen maken. Ik heb ook gekeken in de naaibox van mijn schoonmoeder. Geen stopwol, maar wel heel veel andere oude toestanden. Wie weet kan ik daar iemand blij mee maken. Je hebt een hele leuke kaart gemaakt. Groeten van Willemien.

Willy zei

Wat een leuk idee , ik zag het mooie kaartje al bij Elizabeth.
Groetjes,

Anoniem zei

dank je wel voor je lieve bericht, ik ga jou ook volgen wel zo leuk ☺
en die kaartjes wahaaa ik dacht ook dat het echte oude waren ik had ze bij elizabeth gezien, helemaal prachtig

lieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/