woensdag 3 oktober 2012

Dag 10 en 11 en de winnaar is.....

Een half uurtje werken aan een stash-project levert toch echt niet elke dag iets op wat de moeite van het maken van een foto waard is. Wat vliegt een half uurtje toch snel voorbij. Het stash-project-half-uurtje van dag 10 en 11 zijn besteed aan het ieniemienie borduurwerkje. En toch is het nog (lang) niet klaar.
De kruisjes schieten wel op, maar er moeten ook nog een heleboel stiksteekjes gemaakt worden, zodat het ergens op gaat lijken. Eigenlijk moest het geborduurd worden met één draadje splijtgaren. Maar dat vond ik niet mooi worden. Dus twee draadjes gebruikt. En je raad het al... dan kom je garen tekort. Gelukkig heb ik nog wel wat op voorraad, haha.
Deze doos is nog lang niet leeg.... Hier zitten nog héél veel uurtjes borduurwerk in. Tja, zoals zo vele van jullie ook ervaren.... ik zal minstens 100 jaar moeten worden om me door mijn stash heen te werken. Maar goed, het piepkleine beginnetje is er en we gaan maar stug door.

Waar blijf je nou met de uitslag van de Give Away, hoor ik jullie denken. Flauw hè, dat ik dat pas als laatste in dit blogje zet. Nou, let op, hier komt ie dan.

En de winnaar is.....

Beetje moeilijk te lezen? Zo beter?
Amarins, gefeliciteerd! Wil je mij je adresgegevens mailen zodat ik het naar je op kan sturen?

Ik vind het heerlijk om iemand blij te maken, maar er zit één groot nadeel aan zo'n give away: ik moet zoveel mensen teleurstellen. Sorry, sorry. Het liefst had ik iedereen die meegedaan heeft dit setje opgestuurd. Maar dan zal ik eerst wat kaboutertjes moeten inhuren die me helpen om zoveel setjes te naaien. Nouja, ik moet maar snel een nieuwe give away gaan bedenken voor de 'nieuwe ronde, nieuwe kansen'. 

Allemaal een hele fijne avond.

7 opmerkingen:

Catherine zei

Amarins, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze leuke give-away. Ik denk wel dat je dit mooie setje met plezier gaat gebruiken. Groetjes, Catherine.

marloes zei

Zo is het maar net ,je maakt toch altijd weer iemand blij en dat is leuk toch ,amarins gefeliciteerd en Paula bedankt in ieder geval Gr. Marloeskreatief

Anoniem zei

leuk borduurwerkje hoor meis, ook daar gaat veel tijd inzitten
en ik wil je bedanken voor de give away waar we kans op maakten...................en amarins de bofkont van harte feliciteren

lieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

Annet zei

Ja, er gaan aardig wat uurtjes zitten in zo'n klein borduurtje! Die stiksteekjes maken het altijd helemaal af.

Elizabeth zei

Je gaat als een speer, Paula! Breien, borduren, een give away... Zo leuk allemaal.
Amarins is zeker te weten superblij met het setje, dat is bij haar in goede handen.
Lekker joh, al die kleurtjes borduurgaren. Dan grijp je tenminste niet snel mis.
Ik volg je stash-project met belangstelling!

Groetjes, Elizabeth

inga zei

congrat:)

Amarins zei

Je borduurtje wordt wel erg lief hoor. En wat SUPER DE SUPER dat ik gewonnen heb. Heb inmiddels je een mail gestuurd, ik ben er blij mee het is zo'n leuk setje.
Liefs, Amarins