zaterdag 3 november 2012

Work in progress

Een raar weekje achter de rug, maar gelukkig toch nog wat kunnen doen. Niets afgemaakt, maar wel verder gewerkt aan twee projecten.

De vlaggetjesslinger is nu klaar, maar moet ook nog ergens in opgeborgen worden. Het begin voor een opbergzakje ik gemaakt. Tot nog toe echt alles uit mijn voorraad kunnen halen. Ik ben zelf steeds weer verbaasd over wat ik vind als ik een beetje zoek :-)
Nu ben ik benieuwd of het gaat worden zoals ik het in mijn hoofd heb. Ken je dat? Altijd weer een verrassing hoe het uiteindelijk uitpakt. Afijn, hier moet nog wel even aan gewerkt worden.

Het laatste meebreideken-die-geen-deken-wordt-blokje is klaar. 
Weer een leuk patroontje en niet moeilijk te breien. En inmiddels ben ik ook al een stapje verder:
Van de 24 blokjes heb ik twee lappen van 3 bij 4 blokjes gemaakt. Vanavond ga ik die twee lappen aan elkaar zetten. Hoe? Dat hoop ik morgen te laten zien. Als de finish in zicht is, krijg ik altijd een soort haast. Er komt nog wel wat brei- en haakwerk bij kijken, dus ik ga snel verder. 

Fijn weekend nog verder!5 opmerkingen:

Anoniem zei

reuze benieuwd hoe je het allemaal gaat doen paula
de lapjes allemaal samen zien er prachtig uit.
ook ben ik reuze nieuwschierig naar het zakje wat je gaat maken.hoop op een nieuwe BIJZONDERE week voor je meis
lieve groet jenneke

Angélique zei

Het wordt in ieder geval een heel kleurrijk spel ;-) Je krijgt er vast een mooi cijfer voor (of krijg je geen cijfer?)
Wel mooi al die witte lapjes zo samen; veel brei- en haakplezier!

marloes zei

Wat zitten die blokken mooi aan elkaar dat is bij mij niet zo mooi hoor heb je ze aan elkaar gebreid,en je vlaggetjes spel ziet er super uit lekker bezig Gr. Marloeskreatief

Marian zei

Wat zijn je blokkenlapjes mooi, ben wel benieuwd wat je ermee gaat doen en je vlaggetjesslinger is zooo leuk. En alles uit voorraad, die zal toch aan het einde van je cursus behoorlijk geslonken zijn denk ik ;-)

Annet zei

Dat wordt een vrolijk zakje zo te zien. Je hebt er lekker wat restjes in kunnen verwerken. Je breiblokken zitten wel heel netjes aan elkaar, ben benieuwd wat het gaat worden!