vrijdag 7 februari 2014

Iets nieuws proberen....

.... dat blijf ik zó leuk vinden. En op internet inspiratie genoeg te vinden, toch? Zo vind ik het erg leuk om een beetje te krabbelen met stiften en markers. Zentangles tekenen bijvoorbeeld. Mijn handschrift vind ik niet echt mooi, maar ik vind het wel leuk om teksten of quotes toe te voegen. En toen kwam ik op haar site / blog terecht. Dus je raad het al..... ik ben gevallen voor haar e-courses. En nu zit ik geregeld in mijn fröbelparadijsje met mijn tong tussen mijn tanden driftige pogingen te doen om er wat fraais van te maken.

Time flies when you're having fun

Een waarheid als een koe, hihi. 

Gisteravond weer naar het handwerkclubje geweest. H was de vorige keer heel blij met haar uiltje en kon nu niet wachten tot het bolletje wol waar ze nu mee aan het breien was, op raakte. 'Ga jij weer wat voor mij maken?' Tja, zeg daar maar eens nee tegen :-)
Anderen zijn aan het borduren en komen niet verder dan zo'n lap. Er zelf iets van maken, is te ingewikkeld. Dus nog twee lapjes meegenomen.
En nu maar even prakkedenken wat we daarvan kunnen fabriceren. H wil graag een visje, maar dan wel met twee ogen, zei ze. Hihi. Over twee weken is het voorjaarsvakantie, pas 6 maart is er weer clubavond, ik heb even de tijd. En het weer werkt mee, echt handwerkweer.

Alvast een fijn weekend en veel handwerkplezier.6 opmerkingen:

Marloes Kreatief zei

Oh Paula wat leuk weer gr marloeskreatief

Moos zei

KreaBeaPaulaatje hihihi
Leuk!!!!!!!

Marian zei

Mooie tekeningen in je boekjes en ik ben zo benieuwd wat je van die borduurwerkjes gaat maken. Als je nog geen idee hebt, een tasje van stof maken en deze borduurtjes er op naaien, snel klaar :-).
Fijn weekend,
Marian

Elizabeth zei

Zijn die mooie boekjes met die mooie letters van jou? Je hebt echt talent, Paula!
Het is heerlijk om je zo een beetje uit te kunnen leven. En ja, iets nieuws uitproberen... ik weet er alles van. Er is soms tèveel leuks!

Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

Rita Janssen zei

Die teksten met al die prachtige letters spreken me wel erg aan Paula, ik hou van teksten en uitspraken net als jij! Maar ik ga hier niet mee beginnen :-)
Benieuwd of je een visje zal kunnen klaarstomen...
Grtjes, rita.

Annet zei

Je boekjes met teksten zijn prachtig, alsof je dit al jaren doet! Ben benieuwd wat je van de borduurtjes gaat maken. Succes met het visje!