vrijdag 28 februari 2014

Ik ben me weer te buiten gegaan.... (bloos)

Vanmorgen ben ik naar deze winkel gereden. Ik was het op internet tegengekomen en het winkeltje bleek voor mij niet ver uit de buurt te zijn. Nou, een snoepwinkeltje is het, dat kan ik je wel vertellen. En oh jee, ik ben helemaal voor de bijl gegaan, ik kon de verleiding niet weerstaan.
Kijk eens wat ik gescoord heb. Maar ik heb ook het schaamrood op de kaken staan, want eigenlijk heb ik nog zoveel materialen liggen. Tja..... maar dit is toch ook wel stiekem genieten :-)
En nu eerst mijn 'onderhanden werk' afmaken en dan.......


6 opmerkingen:

Elizabeth zei

Ach, d'r zijn ergere dingen waar een mens zich voor kan schamen hoor!
Volgens mij ben je een hele lange tijd bezig geweest om uit je voorraad te pakken, dus dan mag het toch ook wel weer een keer?
Maar je handen gaan er natuurlijk wel weer van jeuken, en je zult vast allerlei ideetjes hebben waar je dit materiaal voor kunt gebruiken...
Lekker van genieten hoor!

Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

Marian zei

Heerlijk toch, zulk nieuw materiaal en je had al zoveel opgemaakt van je voorraad, je moet toch de lege plekken opvullen :-). Kasten met lege planken is toch geen gezicht ;-).
Geniet er van en laat de idee├źn maar komen.

Rita Janssen zei

Och, Paula, ook ik heb weer besteld bij "zij maakt het" en wacht vol ongeduld op mijn bestelling, maar als je moest zien hoeveel wol ik hier al heb, zou je je nog meer schamen. Er zijn ergere dingen, en bovendien, wij zijn rap content, met een bolletje wol en wat naaldjes zijn we de koning te rijk! Eigenlijk nog niet zo duur als je sommige andere hobby's ziet :)
Grtjes, rita.
Geniet ervan, alleen ernaar kijken en we worden al vrolijk!

Amarins zei

Herkenbaar hoor haha. Maar soms moet je jezelf toch ook een beetje verwennen. Super garen en leuke kleurtjes heb je gescoord. Fijn weekend, Amarins

Nina-hobbysite zei

ach, ik denk dat de meeste mensen het wel herkennen. Weer een mooie aanvulling!

Quadraad zei

Heerlijk toch, voer om al je creatieve plannen te verwezenlijken! Heb je ook al zo'n knook gekocht?