donderdag 6 maart 2014

Dit voelt goed!!!!!!!

Mijn bureau was de laatste tijd een rommeltje. En niet omdat het bureau te klein is hoor, in tegendeel. Kijk maar:
Maar sinds ik heb besloten om deze uitdaging aan te gaan.....
...komen er eindelijk dingen af. En ik kan je vertellen, het voelt goed! In de eerste week al aardig wat afgemaakt. Eerst de muts, sjaal en polswarmers voor mijn schoondochter. Ze is er blij mee :-)
Toen ik dit blog begon, had ik het voornemen om een 'Souvenir de ma vie' te maken. Dat hele project schiet niet erg op, maar nu heb ik er toch weer wat aan gedaan.
Eindelijk het lapje met 'Marker vernaaide linten' afgewerkt en toegevoegd aan de rol. De patronen komen hier vandaan en uit de e-course

Tussen de grotere lapjes wilde ik kleine randjes maken. Heel veel blogsters zijn bezig met het Randje per week. Nu wil ik niet zo'n rol gaan maken, maar ik kan die patroontjes wel goed gebruiken voor mijn Souvenir. 
Deze kwam boven het Vernaaide linten lapje.
En deze eronder. 
Dus eindelijk weer een stukje aan mijn Souvenier gemaakt :-)

En verder? Nog meer gedaan? Ja! Heerlijk gehaakt.
Hierin zit bijna een hele bol, dus dat schiet op :-)

Op de vorige cursusdag kregen we materiaal en een patroontje voor een sneeuwklokje. 
Kortom, een aardig rijtje 'affo's'. Je snapt vast hoe goed dat voelt. Eindelijk wordt mijn voorraad niet groter, maar kleiner en dat geeft een soort rust. Niet dat het al zichtbaar is, maar alleen al het idee doet mijn glimmen van genoegen, hihi. Want ja, ik heb, om mezelf te stimuleren, een soort beloningssysteem bedacht. Voor ieder project dat ik af maak, gaat er een euro in een potje. En als ik dan door mijn materialen heen ben......... ik kan daar nog een hele tijd lekker over fantaseren. Voorlopig ben ik gewoon stiknieuwsgierig hoeveel ik kan maken met mijn 'stash'. 

Zaterdag weer naar de cursus, dus dan komen er vast weer ideetjes bij. 

Geniet van het lekkere weer en veel handwerkplezier!


8 opmerkingen:

Marloes Kreatief zei

Goed gedaan , doe het je niet na ,mooi je beloningssysteem

Petra zei

Ja dat voelt zeker goed...ik heb als regel voor mezelf dat ik aan 3 projecten werk en is er 1 af..leuk! dan kies ik weer een ander. Anders ken ik mijzelf te goed..haha, dan blijft het liggen. Ik ben echt weg van jouw borduurwerk, die vernaaide linten..prachtig! En je gehaakte mandje...zo leuk. Leuk hé zo'n sneeuwklokje met een belletje erin! Je bent goed bezig Paula! Lieve groet Petra

Angélique zei

O, dat gaat al heel goed! Ik stuur je even een virtueel schouderklopje, dat heb je zeker verdiend ;-)

Rita Janssen zei

Je doet het goed hoor Paula! Ook ik heb me voorgenomen om tussenin zo wat projecten mee te nemen die hier al lang liggen te wachten, en af en toe lukt dat toch. Maar jij houdt je echt wel streng aan de regels en daar ben ik niet zo goed in :-) Een leuke beloning heb je zo bedacht, misschien toch ook eens over denken?
Je "souvenier" ziet er super uit!
Grtjes, rita.

zenuwpees zei

Het doet zeker goed als je een begonnen werkje afkrijgt,bij mij zou het ook dringend moeten .Ik heb pas wol gekregen om 2 kleedjes te breien en die moeten af voor pasen.Alles is heeeel mooi nog veel handwerkplezier groetjes Marie-Claire

Marian zei

Dat gaat goed met je, ik ben niet zo van de planning (bloos). Goed idee die beloning voor als er iets af is. Schattig sneeuwklokje, mooi setje met sjaal en muts. Ik vind je souvenir en de vernaaide linten geweldig.

Elizabeth zei

Wat een heerlijk bureau heb je daar, Paula! Ik kan zo genieten van al die materialen.
Het voelt goed om dingen af te maken en je hebt er lekker de vaart in.
Terwijl jij je niet zo goed voelt bij een enorme voorraad materiaal, voel ik met niet goed bij een voorraad gemaakte creaties. Want wat moet ik daar nu allemaal mee?
De fun zit toch in het proces, en dat proef ik bij jou ook...

FIjn weekend, groetjes Elizabeth

Nélia Botelho zei

Bonitos trabalhos e o seu cantinho (escritório) muito acolhedor.
Bom fim de semana
Abraço
Nélia