zondag 23 maart 2014

Gemengd gevoel

Ja, gisteren was het zover, de laatste lesdag van de handwerkopleiding. Het werd een feestelijke dag, want kijk eens.....
....we kregen allemaal ons certificaat. En nog een leuk cadeautje: een CD met allemaal foto's die gedurende de opleiding door een van onze docenten zijn gemaakt. Heerlijk om terug te kijken. 

Iedereen had alle werkstukken van de afgelopen 2 jaar meegenomen voor de tentoonstelling.... 
Het lokaal waar de komende weken de kinderen van de school les krijgen staat helemaal vol met al onze
tassen :-)
En dan denk je zeker dat dit wel alles is.... nou, echt niet, er is nog veel meer. Als je er nieuwsgierig naar bent, dan ben je van harte welkom op onze eindtentoonstelling op 12 april in Gouda. 

Na een interessante lezing en een gezellige lunch zat het er dan echt op. We hebben nog geen afscheid van elkaar genomen, we zien elkaar tenslotte 12 april nog een keer. Maar weemoedig waren we allemaal wel een beetje. We zullen het missen, al die inspiratievolle zaterdagen! Dus ja, ik ging met gemengde gevoelens naar huis. Nu thuis de boel maar eens ordenen en bedenken wat ik allemaal zal gaan doen met àl die vrije tijd die ik nu ineens heb..... ahum....

Fijne zondag nog en veel handwerkplezier.
11 opmerkingen:

Annelies zei

Gefeliciteerd !

Rita Janssen zei

Gefeliciteerd met je behaalde certificaat, leuk! Alleen spijtig dat het nu stopt met al die leuke dagen vol inspiratie. Benieuwd wat je met je vrije tijd gaat doen!
Grtjes, rita.

Angélique zei

Gefeliciteerd met je certificaat! Maar jammer is het wel, want je keek altijd zo uit naar de cursus en was er zo intensief voor bezig! Maar ach, vervelen zal je je vast niet ;-) Ligt er niet ergens nog materiaal dat schreeuwt om verwerkt te worden tot een geweldige creatie?

Anita Oele - van de Grint zei

Hoi Paula, gefeliciteerd met je certificaat. Jammer dat het erop zit. Mmmm je gaat je vast niet vervelen, je hebt nog zoveel materiaal en zoveel ideeën. Komt goed tot 12 april. Nog een fijne zondag.

Annet zei

Gefeliciteerd!

Amarins zei

Gefeliciteerd! Soms is het zo jammer dat iets afgelopen is hè! Ben benieuwd wat je nu gaat doen de komende tijd?
Groetjes, amarins

mery,s maaksels zei

gefeliciteerd nu hebt je meer tijd om voor je zelf te freubelen grtjs mery

Esther zei

GEFELICITEERD :-) xx

zenuwpees zei

Proficiat met je certificaat en je vrije tijd zal wel vlug ingenomen zijn groetjes Marie-Claire

Severine zei

Gefeliciteerd! Maar het is ook wel jammer dat het voorbij is of niet? Ik ben heel benieuwd naar 12 april......
Groetjes Severine

Barbara zei

Gefeliciteerd! Ik kan me zo inleven in hoe je je voelt! Ik mag zelf nog een heel jaar door gelukkig! En a.s. zaterdag kom ik kijken, hoor! Kunnen we elkaar eens live ontmoeten! Lieve groetjes, Barbara