zondag 13 april 2014

De tentoonstelling en......

Gisteren was de dag van de eindtentoonstelling van de handwerkopleiding.
Onze docenten hadden voor iedere cursist een tafel ingericht met de werkstukken die we meegenomen hadden. 
Wat hebben we veel gedaan de afgelopen twee jaar! Ik kon niet eens alles meenemen.
Er kwamen aardig wat mensen kijken. En weet je wat zo leuk was? Er waren ook een paar medebloggers.
Severine en Barbara volgen zelf ook de opleiding. Leuk om ze een keer te ontmoeten! En moet je eens op hun blogs kijken, ze maken prachtige popjes!

Ook Anita kwam kijken. We hebben heerlijk samen staan kletsen. Waarover? Wat denk je, handwerken
natuurlijk :-)

Tja, het is dus echt helemaal afgelopen, de opleiding. Gek gevoel hoor. Ook dat je de mensen met wie je ruim anderhalf jaar bent opgetrokken een lange tijd of misschien helemaal niet meer zult zien. Er komen nog nascholingsdagen, dus wie weet ontmoeten we elkaar daar weer.

En nu? Natuurlijk blijf ik handwerken en lekker verder gaan met mijn stash-project. Maar er komen ineens ook nieuwe dingen op mijn pad. Daarom heb ik besloten om een blogpauze in te lassen. Kom ik nog terug? Misschien wel. De tijd zal het leren. Voor nu bedank ik alle lieve blogsters die steeds van die enthousiaste berichtjes achterlaten. Ik hou jullie blogs in de gaten hoor, ook al reageer ik misschien niet elke keer.

Ik wens iedereen veel handwerkplezier en tot ziens.

9 opmerkingen:

Angélique zei

Jeetje, wat een berg handwerk als je het zo bij elkaar ziet, ongelofelijk! Succes met al je plannen, bedankt voor alle blogberichten die je tot nu toe met zoveel enthousiasme hebt geplaatst :-)

Annet zei

Leuk om bijna alles weer bij elkaar te zien! Succes met de nieuwe dingen die op je pad zijn gekomen.

Marian zei

Wat een boel dingen heb je gemaakt, dat wist ik natuurlijk wel, maar nu zie k alles bij elkaar. En je zegt dat het niet eens alles is. Ik heb genoten van je blogjes en je handwerkperikelen. Heel veel succes met alles wat je verder gaat ondernemen en heel misschien tot ziens.

Marloes Kreatief zei

Mooi allemaal altijd gezellig je dingen te bekijken die twee jaar zijn snel gegaan ,ik wacht je berichtjes af eertst even van je rust genieten

Quadraad zei

Jammer hoor. Nu de cursus is afgelopen zie ik je al niet meer en nu moet ik je hier ook nog missen. Maar...misschien kom je nog eens langs op mijn blog?
Lieve groet van Titia

zenuwpees zei

Heel mooie tentoonstelling met al die prachtige handwerken groetjes Marie-Claire

Elizabeth zei

Wat veel! Erg leuk om alles bij elkaar op de tafel te zien liggen...
't Lijkt me toch even een leeg gevoel geven nu de cursus dan toch echt helemaal voorbij is.
Maar zoals je schrijft 'er komen weer andere dingen op je pad'...
Ik vind het leuk om af en toe nog wat van je te lezen hoor!
Maar doe waar je jezelf goed bij voelt...

groetjes, Elizabeth

Rita Janssen zei

Jij hebt je tafeltje goed kunnen vullen zie ik, maar je hebt dan ook heel veel gemaakt gedurende je opleiding, het ene al mooier dan het andere! Altijd leuk als je andere blogsters kan ontmoeten, dan ken je het gezicht erachter. En je hebt nieuwe dingen op je pad, tof! Hopelijk duurt je blogpauze niet al te lang, het allerbeste ondertussen. We gaan je enthousiaste blogjes missen Paula en al de mooie dingen die je maakt.
Grtjes, rita.

Barbara zei

Het was een superleuke tentoonstelling en ik was erg onder de indruk van al jullie creativiteit! Leuk ook om jou 'live' te ontmoeten! Geniet lekker van je blogpauze en wie weet wat er op je pad komt ...
Lieve groetjes, Barbara