woensdag 29 mei 2013

En toen was ik weer net zo ver ....

Weet je nog dat ik niet tevreden was over het kleurverloop van mijn dubbelbreisjaal? Telkens kwamen gelijkwaardige kleuren bij elkaar, waardoor het patroon niet duidelijk naar voren kwam. Toen heb ik het helemaal uitgehaald en ben met een andere tweede kleur opnieuw begonnen. En nu ben ik weer net zo ver als ik toen was. 't Gaat niet hard, maar elke avond een paar pennetjes is zo heerlijk om te doen.

Zelf vind ik het zo veel mooier worden, dus ik heb geen spijt dat ik het uitgehaald heb. En het is zo verslavend breien. Je wil steeds naar een volgende kleur :-)  Het patroon is makkelijk, maar ik moet nog steeds goed mijn koppie erbij houden bij het dubbelbreien. Dat vind ik helemaal niet erg, wel fijn juist, want er blijft bij mij dan weinig ruimte over om aan andere dingen te denken. En dat is weleens lekker, hihi.

Voor bij mijn scriptie heb ik allerlei borduurplannetjes. Maar daar moet je wel materialen voor hebben. Dus vanmiddag ben ik maar even lekker gaan inslaan bij de LTC. Zij verkopen veel aan scholen en verenigingen, maar als particulier kun je er ook kopen. Voor mij is het maar een half uurtje rijden, dus ik ga er gewoon zelf naartoe. Je kunt ook via internet bestellen. En ze hebben van die heerlijke 'ouderwetse' dingen, zoals dit Brabants bont en Beiers bont. Ken je het nog van vroeger? 
Via internet kun je alleen hele meters bestellen van de stof. Maar in de winkel hebben ze restlapjes voor een prikkie!

En nu heb ik nog een vraagje. Ik weet dat een paar van de dames die mijn blog regelmatig lezen, werkzaam zijn op een basisschool. Maar misschien lezen er wel meer 'juffies' mee. Voor mijn scriptie voor de handwerkopleiding zou ik graag wat vragen stellen aan juffen van verschillende scholen. Je maakt me heel blij als je me daarbij wilt helpen. Klik hier om mij te mailen. Mijn mailadres staat ook in mijn profiel. 

Een fijne avond nog en heel veel handwerkplezier!13 opmerkingen:

Angélique zei

De sjaal wordt prachtig! Dat doe ik je echt niet na ;-)

Marloes Kreatief zei

Oh die sjaal ,die gaat ook op mijn to do lijstje prachtig

Muts en meer...haken zei

Mooi wordt de sjaal, met je scriptie kan ik helaas niet helpen zit niet in het onderwijs, ik hoop wel dat het allemaal lukt, maar daar ben ik eigenlijk geen bang voor, alleen de manier van inzet is toppie, succes gewenst dus
Tineke

marion zei

succes met je scripte.ikw erk niet meer dus ik kan je niet verder helpen..sorry

Amarins zei

SCHITTEREND wat wordt dit mooi! Wat een rpachtige kleuren. Het uithalen wordt nu beloond.
Helaas ben ik geen juf, dus kan je niet helpen. Groetjes, Amarins

Moos zei

Owww die sjaal .... dat wordt me een pracht ding :-)

Elizabeth zei

Ik heb echt bewondering voor je doorzettingsvermogen.. Hoe krijg je het voor elkaar? Ik zal wel veel meer moeten oefenen met continentaal breien, maar ik heb er het geduld niet voor. En dan doe jij het nog dubbel ook!
Wat een beauty van een sjaal!!
Succes met je scriptie, ik wil wel meewerken aan je vragen, maar ik werk niet uitvoerend met kinderen...

groetjes, Elizabeth

Rita Janssen zei

Je sjaal is ongelooflijk mooi Paula, een waar kunstwerkje! Je hebt weer leuke inkopen gedaan en maakt al opnieuw plannen, super!
Groetjes, rita.

Esther zei

PRACHTIGGGGG liefs Esther

zenuwpees zei

Paula je sjaal wordt magnifique en je hebt leuke inkopen gedaan bedankt om langs mijn blog te komen groetjes Marie-Claire

Petra zei

prachtig wordt je sjaal...ik kan mij jouw verslaving wel voorstellen ;) En het LTC...daar wil ik ook nog steeds een keer naartoe..ga ik nu zeker doen als ik jouw aankopen zo zie! Lieve groet Petra

Annet zei

Je sjaal wordt prachtig, daar zou ik het geduld niet voor hebben!

Marian zei

Prachtige sjaal en mooie aankopen, veel plezier ermee.