dinsdag 14 mei 2013

Souvenirs de Paris

Hè hè, ik ben een beetje bijgekomen. Waarvan? Nou, van een fantastisch lang weekend Parijs met man, zoons en schoondochters. Heerlijk met ons zessen 4 dagen genoten van de Franse hoofdstad. Mijn beentjes zijn een paar centimeter afgesleten, maar wat was het zálig!

In die vier dagen heel veel gedaan en gezien. Weinig geshopt, daar had ik niet zo'n behoefte aan. Maar op internet had ik één winkeltje gevonden waar ik graag naartoe wilde. En ik heb het gevonden!! Op 5 minuten lopen van het Louvre. Helaas vergeten foto's te maken. Het was een snoepie van een winkeltje. Gelukkig hebben ze ook een internetsite (klik), kunnen jullie toch een beetje sfeer proeven. Ik ben als een klein kind zo blij met mijn souvenirs. Geniet je mee?
De boeken heb ik even apart op de foto gezet. De eerste is ook in Nederland te koop, maar het is wel een Frans boek. Dus wilde ik hem lekker in Frankrijk kopen ☺.
En toen vond ik deze ook nog:
Ik ben er nog niet uit welke van de twee ik het leukste vind. Maakt ook niet uit. Heerlijke ideetjes staan erin en dat is het belangrijkste.

Ik heb een paar honderd foto's van de stad gemaakt. Schrik niet, daar ga ik jullie niet mee vermoeien hoor. Ik houd het bij eentje, ok?
Nog een fijne avond en heel veel handwerkplezier.

13 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wow..., dat zijn zeer begeerlijke boeken! Zo leuk om te hebben en te gebruiken na zulke heerlijke dagen met elkaar..., wat een mooie herinnering. Dat je genoten hebt is wel duidelijk, het spat van je blog af!

Groetjes, Elizabeth

Marian zei

Ahhh, prachtige boeken zijn dat, jullie hebben het heerlijk gehad, dat lees ik tussen de regels door. Geweldig winkeltje heb je ontdekt, mooie spullen.

Petra zei

heerlijk Parijs!!! Wat leuk om met elkaar te genieten van deze bruisende stad. En wat een leuke souvenirs heb je meegebracht...wauw!!! Heerlijk om te bladeren door de boeken en wat moois uit te zoeken. Lieve groet, petra

Angélique zei

Heerlijke souvenirs met daaraan vast klevend heerlijke herinneringen; très bien! ;-)

Moos zei

Oh la la madame ... dat is me toch heerlijk genieten geweest!!!!!!
En die boekjes .... oh la la ... die zijn mooi!!!!!!

Amarins zei

Dat is heerlijk genieten geweest en dan ook nog zulke leuke dingen gescoord. Super de super! Groetjes, Amarins

Marloes Kreatief zei

Mooi je boeken en ja geweldige stad,fijn dat je genoten hebt

Anoniem zei

owww la la dat klinkt geweldig en wat een leuke aankopen heb je gedaan zeg

liefs jenneke

marion zei

wat een leuke winkel heb je ondekt.........ik heb op de website geneusd. En wat een gave boeken en stofjes heb je gekocht. Geweldig!!

Jessie zei

Mooie boeken heb je gekocht, heerlijk om in te snuffelen!

zenuwpees zei

Mooie aankopen gedaan,als wij ergens naartoe gaan moeten we toch altijd iets voor onze hobby kopen hé,veel plezier met je boeken groetjes Marie-Claire

Annet zei

Zo te zien hebben jullie het goed naar je zin gehad. Een weekendje Parijs is altijd leuk! Leuk winkeltje trouwens, bedankt voor de link.

ida zei

wat gezellig zo'n reisje met de hele familie; ik kan mij helemaal
voorstellen hoeveel plezier jij in
dat winkeltje hebt gehad; mooie
spulletjes gekocht!

groetjes Ida