vrijdag 3 mei 2013

Borduurwerkjes voor kinderen

Nog lang niet ben ik door alle foto's van de tentoonstelling heen hoor. Er komen nog wel een paar berichten.  Er was ook zoveel leuks te zien. Zo waren er ook een heleboel borduurwerken en -werkjes. Onze groep gaat pas in het volgende schooljaar aan de slag met borduren, dus wij konden hier een beetje kijken wat ons te wachten staat. Hou je vast, daar komen de foto's:

Bij verschillende cursisten zag ik naaldenmapjes en speldenkussens. Blijkbaar is dat als voorbeeld gegeven in de les.
Op sommige foto's zie ik dat er niet alleen op de stof geborduurd is, maar dat er ook iets met verf is gedaan. Of dat al in de stof zat of dat ze het zelf hebben gedaan, dat weet ik niet. Dat zullen we dus zien als wij die les ook krijgen ;-)Dit is geen naaldenmapje, maar wel prachtig, kijk die kleuren eens.

 Zeker weet ik het niet, maar volgens mij was dit een kunstzinnig werkstuk en niet een werkje voor kinderen.


Zo, dit is wel weer genoeg voor vandaag, of niet? Volgende keer foto's van vilt-werkstukken.

Een fijn en zonnig weekend en veel handwerkplezier!


5 opmerkingen:

Marloes Kreatief zei

Wat een leuke en mooie dingen lijkt me een supere opleiding wat een variatie,daar krijg je toch helemaal zin van gr marloeskreatief

Marian zei

Zulke gezellige kleurtjes zie ik voorbijkomen, prachtige dingen zijn er gemaakt, daar wil je toch spontaan aan mee doen. Heerlijk al die foto's van de diverse werkstukken, dank je wel.

zenuwpees zei

Allemaal mooie werkjes je zou er zo naast gaan zitten en ook beginnen groetjes Marie-Claire

Annet zei

Wat een mooie voorbeeldjes, dat wordt vast heel leuk volgend jaar!

Rita Janssen zei

Oh Paula, wat een vooruitzicht om weer met deze leuke dingen te kunnen bezig zijn in de nieuwe cursus, wou dat ik bij jou in de buurt woonde en mee kon gaan!
Groetjes, rita.