woensdag 5 december 2012

Hebben jullie dat nou ook?????

In haar voorwoordje in het Quiltnieuws van het Quiltersgilde schrijft de voorzitter: 'Wat is het toch, die aantrekkingskracht van een nieuw project. Iets nieuws beginnen is spannender dan iets afmaken.' Oh oh, wat ken ik dat gevoel goed.... Zeker nu. Want steeds als ik mijn freubelparadijsje binnenwandel, staat daar het mandje met wolletjes.... De bolletjes lijken te roepen 'Wanneer begin je nou aan ons project?"
En dan kwam er gisteren ook nog een pakketje binnen dat ik had besteld.
Ook dat lapje en deze garens liggen maar te roepen naar me. Oh wat kriebelt het en wat jeuken mijn handen. Zucht.... Maar ik ga sterk zijn! Eerst ga ik Barbara's merklap afmaken, want dat is ook héél leuk om te doen. En het schiet al lekker op. 
En dan is er nog de colsjaal. Daarvan nu even geen foto, maar die vordert ook aardig, ik zit inmiddels aan één meter. Nog een halve te gaan. En dan....... dan ga ik helemaal los op mijn nieuwe projecten :-)))

Allemaal een fijne Sinterklaasavond.
8 opmerkingen:

Angélique zei

Wat ga je hard met je merklap! Nog even doorzetten (ook met de col!) en dan mag je ;-) (als je weet waar je moet beginnen)
Fijn Sinterklaasfeest!

bommelmien zei

Wat ben je al ver met je merklap. Dat doe je snel en als je in dit tempo doorgaat mag je al gauw aan iets nieuws beginnen. Het pakketje met dat mooie lapje en het prachtige bijpassende garen is nog heel vers; komt dat na de merklap? En dan die kleurige bollen wol; heb je al bekend gemaakt wat je daar mee van plan bent? Ze zijn erg mooi en Karisma is volgens mij 100% wol. Dat moet je niet te lang laten liggen......
Je houdt ons wel op de hoogte?? Fijne avond en groeten van Willemien.

marloes zei

Jee wat een snelheid weer maar ook herkenbaar ,heerlijk om te wisselen maar af en toe weer iets nieuws erbij is heerlijk bij mij roept ook alles hi. Hi ,maar mooi allemaal hoor Gr. Marloeskreatief

Marian zei

Ja hoor, heel herkenbaar :-), wat ga je lekker met je merklap, zo snel. Snap best dat je nieuwe spulletje heel hard naar je roepen. Nog even doorbijten en dan kan je los gaan op je nieuwe projecten.

Annelies zei

Nieuwe projecten geven een bepaalde kick. Heerlijk.
Wat ben je al ver met je merklapje !

creatie's and stuff by jenneke zei

ha ha zoveel nieuwe projecten die naar je liggen te lonken ☺ knap hoor dat je eerst dan toch andere dingen af gaat maken, de merklap is zooooo ontzettend mooi, leuk om dat zo te zien opschieten

lieve groet jenneke

Rita Janssen zei

ZOOOO herkenbaar Paula, ik heb nog veel meer bolletjes wol liggen en andere dingen net zoals jij :). Ga eens lezen bij miss creatuurtje, die heeft net hetzelfde voor, zou wel 200 jaar willen worden (ik ook) om alle to-do projecten nog uit te voeren!!!
Trouwens, ook een mooi stofje met draad dat je daar toekreeg met de post.
En je merklap gaat zienderogen vooruit!! Slaap jij nog wel???????????
Groetjes, rita.

Marjolein zei

mooie kleurtjes wol in je mandje en ja die roepen natuurlijk heel hard haha, je borduurlap schiet echt heel erg op en mooie lap met garen......ben benieuwd wat je daar van gaat maken ....