donderdag 27 december 2012

Het is alweer Pencil Thursday en een quilt-link

De dagen gaan altijd snel, maar zo met de feestdagen vliegen ze helemaal voorbij. Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Ik hoop het. Hier hadden we het in ieder geval weer erg gezellig met elkaar.
Maar het is alweer donderdag, ofwel 'Pencil Thursday'. 

Voor de quilters onder jullie: Kennen jullie de Amerikaanse site van The Quilt Show? Er is op die site van alles te vinden over quilten. Tegen betaling kun je ook afleveringen van The Quilt Show bekijken. Dat doe ik nooit. Maar nu kun je deze week gratis 3 afleveringen van The Quilt Show bekijken. Vanmorgen heb ik de aflevering bekeken waarin Judy Mathieson te zien is. Ik heb grote bewondering voor het werk van Judy. Al twee keer heb ik een quilt gemaakt met patronen van haar. Deze quilt heb ik gemaakt met het patroon Costarica Cartwheel van Judy. 
Alle stoffen, behalve de achtergrondstof, zijn sitsen van Den Haan en Wagenmakers.
En in dit blogberichtje staan ook foto's van een quilt met onder andere dit patroon. Je snapt het al, ik ben Judy-fan :-)

In deze aflevering van The Quilt Show zie je een aantal van haar waanzinnig mooie quilts. Wat mij betreft een aanrader om naar te kijken!

Veel handwerkplezier!10 opmerkingen:

creatie's and stuff by jenneke zei

heej paula leuk te lezen dat je mooie dagen hebt gehad, ik heb ook heerlijk genoten, en wat leuk als je een quilt fan ben dat je bij deze nu 3 gratis afleveringen hebt

lieve groet jenneke

bommelmien zei

Wat een prachtige quilt laat je weer zien. Ik ga ze nu met andere ogen bekijken, want mijn oudste zus heeft me heel wat over patchwork en quilten verteld... Je hebt hele mooie stofjes gebruikt.
Leuk, dat geschreven/getekende bericht. Heel persoonlijk. Groeten van Willemien

marloes zei

Mooi Paula hèb het filmpje ook bekeken ,daar naaien ze ook alles met de machine valt mij op ,erg mooi hoor al die kleuren gr marloes

Amarins zei

Ik ben helemaal geen quiltster maar super leuk om de links te bekijken, dank je wel. Ook hier hebben we genoten van de kerstdagen. Nu op naar oud/nieuw en heerlijk genieten van een aantal vrije dagen. Liefs, Amarins

marion zei

wat een leuke link, ik ken haar helemaal niet

zenuwpees zei

prachtig quilt werk beste wensen en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar

Rita Janssen zei

Wat een prachtig tekstje weer op je pencil thursday. Je hebt het weer treffend neergeschreven, paula. Quilt vind ik heel mooi, maar daar heb ik met al mijn andere hobby's echt geen tijd voor, een mens moet kiezen...
Maar mijn vriendin Gerda maakt er het hele jaar rond, die zal met je postje blij zijn.
Groetjes, rita.

Petra zei

mooie en ware woorden heb je geschreven! een leuke link! lieve groet, Petra

Elizabeth zei

Ik ben weer een beetje bij met lezen... Wat een gaaf idee om elke donderdag met de hand iets te schrijven en te versieren... Een leuke verzameling om te bewaren!
Dankje voor de links; interessant!

Groetjes, Elizabeth

Esther zei

Wauuuw wat een prachtig quilt blok, helemaal mijn ding, wens je een fijne jaarwisseling en een creatief en gezond 2013 lieve groetjes Esther.