dinsdag 5 februari 2013

Even voorstellen...

Nu schrijft ons vrouwtje al meer dan een half jaar stukjes op haar blog en nog steeds heeft ze ons niet fatsoenlijk aan jullie voorgesteld. Nou, we zijn het wachten beu en stellen daarom onszelf maar voor. Tenminste, ik, Frodo, zal mijzelf en mijn broer aan jullie voorstellen.
Dit ben ik dus:
Mijn naam is dus Frodo en ik ben inmiddels al ruim 10 maanden oud. Mijn broer en ik zijn er dan wel twee van een drieling, maar toch lijken we niet heel erg op elkaar hoor. Mijn broer is een flink maatje groter dan ik. Niet zo gek, hij is veel luier dan ik ben. En ja, van al dat rennen blijf ik natuurlijk super slank. Het vrouwtje noemt mij soms een ongeleid projectiel. Ha, ik weet echt wel wat ik doe hoor en dat ik soms tegen de kast aan knal of tegen de bank of een stoelpoot, nou en, kan ik best tegen.
Nu lijkt het op deze foto net of ik boos kijk, maar dat komt omdat ik eigenlijk die camera van het vrouwtje niet vertrouw. Ze heeft nog een poging gedaan om me op de kiek te zetten. Wat vind je van deze?
Lig ik net lekker te slapen, komt ze weer aangeslopen met die camera. Ach, vooruit dan maar, zij ook weer blij.

Mijn broer laat zich ook niet zo makkelijk op de gevoelige plaat vastleggen. Vind je het gek, we krijgen er niet eens fatsoenlijk voor betaald. We zijn dan wel katten, maar voor ons bestaat er ook zoiets als portretrecht, hoor. En alleen een kattensnoepje is dan wel erg mager betaald.
Maar goed, dit is Pippin dus. 
Toen we hier kwamen wonen, hadden we meteen in de gaten dat vooral het vrouwtje graag katten wilde. Voor het baasje hoefde het niet zo. Ha, dan moet je ons hebben. Pippin en ik hebben meteen de taken verdeeld. Ik ben héél goed in aandacht vragen en geven en heb me over het baasje ontfermt. Nou, hij was binnen een dag ontdooid en sindsdien zijn we dikke maatjes. Mijn broer loopt altijd te slijmen bij het vrouwtje. Maarja, dat ging natuurlijk veel makkelijker, die was al verliefd op ons. Hier nog een portret van mijn broer. Het vrouwtje valt helemaal in katzwijn (haha, goeie woordspeling van mij hè) voor die blauwe kijkers van Pippin. Ik zou willen dat hij voor mij net zo lief was als voor haar. Gelukkig zijn Pippin en ik wel hele dikke vrienden, we kunnen niet zonder elkaar.
Dat vrouwtje is maar een rare hoor. Zeker sinds ze die cursus is gaan doen. Wat ze daar allemaal leert, ik weet het niet. Kijk, wij zijn vaak in de rui en vinden het heerlijk om gekamd te worden. Ik begin al te spinnen als ik hoor dat het vrouwtje de kam pakt. Maar wat doet dat rare mens nou.... ze stopt al die haren in een pot.
Ze wil een keer gaan proberen of ze ermee kan vilten, zegt ze. Snap jij dat nou? Ach, misschien moet je daar mens voor zijn.

Goed, nu heb ik dus eindelijk mijn broer en mezelf aan jullie voorgesteld. Op al die blogs die het vrouwtje leest, zie ik veel meer poezebeesten voorbij komen. Bij deze doe ik ze àllemaal de groeten.21 opmerkingen:

Carla zei

Wat een grappige blogpost Paula. En wat een mooie katten heb je.

Berkeboom zei

Het is niet verwonderlijk dat het baasje en het vrouwtje gek op jullie zijn.
Groetjes Gré

Anoniem zei

woehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa werkelijk ik heb het niet meer na dit verhaal.....lieve frodo psssssssssssstt er zijn kat/poezen nummers die je kunt bellen hoor enne niet tegen het vrouwtje zeggen maarre wat ze nu toch aan het verzamelen is....ze wil geen haar van jullie missen hihihi

mooie foto's dan moet ik het vrouwtje dan wel nageven....maarre niet zeggen anders gaat ze naast haar schoenen lopen.....knuf van flash en angel voor jullie en ook van mij

lieve groet jenneke

Marloes Kreatief zei

Prachtige beesten zeg wat is het voor soort zijn het ragdolls!!!!!! Gr marloeskreatief

Ellen van Vuuren zei

hahaha geweldig :-)
ik word volger/lezer hoor :-) gezellig

liefs, Ellen
http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

Marian zei

Ah, wat zijn jullie mooi, prachtige blauwe ogen hebben jullie zeg, niet verwaand worden hoor, maar ik wordt ook een beetje flieft op jullie ;-)

Moos zei

Ik proef hier een lord of the rings fan .... Frodo en Pippin .... Jullie zijn prachtig mannen dus die verwaandheid is begrijpelijk ;-)

bommelmien zei

Wat zijn jullie mooi!!! Dat mag best gezegd worden. Hier in huis lopen ook 2 broers op 4 poten rond. Rode monsters, maar o zo lief... De ene is slank en super actief en de andere is een dikzak en iets minder actief.
Ze worden dit jaar al weer 3. Wat gaat de tijd snel...
Groeten van Willemien.

Esther zei

Wat zijn jullie mooie katten zeg, jullie ogennnnnn Prachtig, hier zit ook eenvrouwtje die de snorharen van haar katten bewaart, ik stop ze dan weer een een van stof gemaakte kat, zo heeft hij ook eens echte snorharen, p.s doen jullie de groetjes aan jullie vrouwtje.dikkke katten knuffel Esther.

Nina89 zei

Wat een mooie katten. Leuk geschreven.

hester horden zei

Hallo Frodo en Pippin, ik ben hier heen gekomen via Jenneke, dat is mijn tweelingzus. Jullie zijn een drieling maar liefst!
Ze zegt ga eens bij Paula kijken, jullie baasje.. Nou dat doe ik.
Maar wat lees ik hier nou toch allemaal.. Verplicht op de foto!! Ik ben ook helemaal in Katzijm van jullie, en dat vind mijn poezenbeest Smouce maar niks.
Schitterende ogen..love you.
♥ Ik ga jullie volgen
Knuffkes van Hester en een poot tegen het scherm van jullie foto van Smouce

Jessie zei

Wat een mooie poezen, leuk verhaal.

marion zei

wat ik begrepen heb kan je er ook mee spinnen

Vera zei

WWat een mooie katten! En die ogen! Daar kunnen die van mij niet tegenop :)
wat leuk dat je de haren bewaart en daar wat mee wilt gaan doen, ik ben benieuwd.

zenuwpees zei

Mooie poezen en een leuk verhaal,groetjes Marie-Claire

Annet zei

Wat een mooie katten! Tsja, al die kattenharen, dan kun je er beter nog iets creatiefs mee doen.
groetjes, Annet (en Luna & Cindy)

ida zei

wat een prachtige katten Paula!..mijn Rosemarie
was ook onder de indruk van zulke mooie jongens!

groetjes Ida

Rita Janssen zei

Zo'n mooie katten Paula, ik begrijp dat je ervoor in zwijm valt voor die blauwe kijkers! Zelf heb ik ook 4 poezen, ik zal eens proberen om er ook wat leuke foto's van te maken :)
Groetjes, rita.

Astrid zei

Een pootje van Nozem en Binkie ♡

Quadraad zei

Wat een schatten! Ik zou weleens willen proberen een draadje te spinnen van hun vachtjes...

Groetje van Titia

TIALDA zei

Hoi Paula,
Wat leuk om je reactie te lezen.
Frodo en Pippin zijn inderdaad net zo mooi als die van ons! 😉
Dank voor je compliment, hopelijk komt je naaimachine onder het stof vandaan! Zulke leuke dingen te maken.
Maar jou haakblog mag er ook zijn hoor! Leuke tuto,s die african flower onderzetten neem ik mee!
Zal je haakblog ook gaan volgen!
Groetjes
Tialda