woensdag 10 april 2013

Tja, en wat doe je dan .....

....als je weliswaar al 75 cm hebt gebreid maar niet tevreden bent over het kleurverloop???
En ook nog een fout gemaakt hebt in het patroon.... Die fout gewoon consequent doorvoeren en niemand ziet dat het fout is ;-)..... maar tevreden was ik niet. Dus dan zit er maar één ding op......

UITHALEN 

En dan ben je weer zover:
Inmiddels twee bollen in ander kleurverloop bijbesteld. Dat komt uit Duitsland, dus moet ik nog een paar dagen geduld hebben. En dan start ik maar gewoon opnieuw :-)
Doordat ik nu wol bijbesteld heb, heb ik straks genoeg voor twee sjaals. Niet erg, ik heb nog een patroontje in mijn hoofd zitten, dus dat komt goed. En het wordt nu voorjaar, dus heb ik nog héééél lang de tijd om ze te breien, want ze zijn echt voor de winter. Voorlopig genoeg uurtjes breiplezier in het verschiet dus!!
Jullie ook allemaal veel handwerkplezier!14 opmerkingen:

Elizabeth zei

Neeeeeeee hè... Paula....
Wat verschrikkelijk zonde om dat allemaal uit te halen!
Ik zie geen fouten hoor, maar ja.., als je er zelf niet tevreden over bent..
Het lukt mij nog steeds niet hoor om dubbel en continentaal te breien; ik moet gewoon nog meer oefenen, ben ik bang.
Nou, ik wacht vol spanning af wat jij nu gaat breien en laten zien!

Groetjes, Elizabeth

Marloes Kreatief zei

In eerste instantie zag ik het ook niet lijkt wel een spelletje zoek de gelijkenissen IN dit geval de fout en ja ik zag de blokjes verschillend maar. Het zou ook zo kunnen horen je wat zonde maar ook herkenbaar en ja gewoon uithalen dan en opnieuw beginnen je weet nu hoe het wel moet ,vind het toch heel dapper lieve groet marloes

Petra zei

ik zag je foto en ik las de eerste regels en ik zei meteen...nee toch?? Maar ja..je hebt helemaal gelijk...als het nu niet naar je zin is zal dat het nooit worden. Ik heb dat ook eens gehad maar niet uitgehaald. Gevolg..nou je raadt het al..nooit gedragen! Dus nu lekker opnieuw beginnen en nog een nieuw wolletje erbij..leuk! Lieve groet, Petra

elly smith zei

Groot gelijk zo krijg je geen spijt gewoon opnieuw beginnen,

Moos zei

Owwwwwwww nee toch .....
Maar ja meis als je het niet mooi vindt dan is dat wel vaak de beste weg te bewandelen. Terug naar af en opnieuw beginnen ;-)

Amarins zei

Oooooooooooooo nee toch, dit is echt niet leuk. Maar je hebt gelijk want als hij af is en je vindt hem niet mooi, doe je er niets mee. Veel succes met een nieuwe poging als de garen binnen is. Liefs Amarins

Marian zei

Pff moedig hoor om zo'n eind uit te halen, maar als je zelf niet tevreden bent, blijf je je er aan storen. En zo doe je natuurlijk wel lekker lang met je wolletje, maar is niet de bedoeling.
Straks weer met frisse moed opnieuw beginnen met je nieuw wolletjes.

Rita Janssen zei

De fout zie ik nog steeds niet Paula en zonde van al je werk dat er al in zat! Zo'n mooie wol, maar met die nieuwe erbij wordt hij supermooi :) Jij houdt echt de moed er wel in om opnieuw te beginnen, maar dan zal je 2 sjaals hebben ipv 1 en da's ook niet niks!
Groetjes, rita.

bommelmien zei

Wat lekker radicaal. Zo zou ik het ook gedaan hebben. Ik denk dat dat dit voor jou de beste oplossing was. Ik heb de fout niet opgezocht. Hij is er toch niet meer. Uithui(a)len en opnieuw beginnen, maar dan wel eerst met het nieuwe kleurtje.
Ik ben ook druk bezig met van alles en nog wat. Kan helaas nog niets laten zien want de foto's kan ik momenteel (nog) niet op de computer krijgen. Er wordt aan gewerkt.
Wel ben ik alle oude mail kwijt. Zo ook jouw adres. Stuur me even een klein berichtje dan heb ik het weer. Gelukkig kan ik wel reacties geven op al de mooie en mislukte zaken :)) die langs komen.
Groeten van Willemien.

Quadraad zei

O ja.....zou ik ook doen! Dapper dat je wel een nieuwe poging gaat wagen. Ik weet niet of ik dat zou durven. Succes alvast!
Groetje van Titia

Anoniem zei

ooooooooooooooooooooooooooooooooo paula, wat sneu voor je zeg.....maar wat dubbel zo dapper dat je dit doet.....succes

liefs jenneke

zenuwpees zei

Erg hé als je al zoveel gebreid hebt en alles moet uittrekken,ik heb het ook al voor gehad.Als de nieuwe wol er is vol goeie moed opnieuw beginnen groetjes Marie-Claire

bommelmien zei

Bedankt voor je mail. Helaas krijg ik alleen je naam en beantwoorden wil ook niet. Krijg niks geen @ in het adres en dat zal wel moeten. Weet niet hoe dat komt. De mailadressen die ik binnen krijg zal ik veiligheidshalve maar even opschrijven in m'n adresboekje.
Zal wel vandaag of morgen een nieuw bericht plaatsen met foto's die ik al op de computer heb staan. Het voelt wel heel kaal zo. Is het zaterdag de laatste les van dit cursusjaar???? De tijd gaat zo snel. Ik kan ook telkens niet op de site van ING komen, maar dat ligt niet aan mij. Wil graag iets bestellen, maar het betalen lukt dus niet. Lekker waardeloos. Het kan nog wel even wachten.
Geniet van het mooie weer dat beloofd is. Groeten van Willemien.

Annet zei

Tsja, soms moet je echt opnieuw beginnen. Het was in ieder geval een goede oefening in dubbelbreien! prettig weekend, Annet