zaterdag 10 november 2012

Vlaggenspel

Het vlaggenspel voor de opdracht 'zintuigen' van de cursus is klaar. Mooi op tijd, volgende week hebben we weer les.

De vlaggen waren al klaar.
Maar het is natuurlijk wel handig om dat ook nog ergens in op te kunnen bergen. Dus heb ik met dit lapje
deze opbergzak gemaakt. Dit is de voorkant. 
Aan de achterkant is duidelijker te zien wat ik met de stofstroken heb gedaan.
Ook wilde ik er op een of andere manier een beknopte speluitleg bij doen. Niet een papiertje, dat raakt toch zoek. Maar wat dan wel? Opeens bedacht ik me dat een stoffen boekje misschien wel leuk zou zijn. En dat is zowaar gelukt.
Aan de binnenkant zitten twee pagina's. Meer uitleg is niet nodig :-)
Tussen de tweede en derde les zaten nu 4 weken, daardoor had ik de tijd om dit te maken. De volgende lessen zitten dichter op elkaar, dus dan zal ik minder bewerkelijke projectjes moeten bedenken. Als ik me niet vergis, moeten we om de les iets inleveren, dus dat scheelt weer.

Zo, en nu eerst maar eens de rits vervangen in de winterjas van schoondochter. Zij en oudste zoon komen morgen thuis van een safari van 3,5 week in Botswana en Zimbabwe. Ze zal haar winterjas nodig hebben na dat tropische avontuur :-).

Fijn weekend en veel handwerkplezier.11 opmerkingen:

marion zei

hij is erg erg leuk geworden, vooral dat stoffen boekje maakt het helemaal af

Angélique zei

Wat is het spel leuk geworden! Vooral heel mooi uitgevoerd in vrolijke kleuren. Goed idee met dat stoffenboekje er aan. Ik ben heel benieuwd wat je docent er van gaat vinden.
Jeetje wat een reis heeft je zoon gemaakt, je zal wel blij zijn als hij weer thuis is ;-)

Anoniem zei

wat een enorm leuk spel is het geworden mooi kleuren heb je allemaal gebruikt zeg, ik neem aan een goede beoordeling van je leerkracht. en wat zul je genieten als je zoon en schoondochter weer thuis zijn
lieve groet jenneke

Miriam zei

Je hebt er inderdaad veel werk van gemaakt, maar het resultaat is er naar. Ben toch erg benieuwd naar wat er nog meer op het programma staat.

Marian zei

Schitterend spel, leuk dat stoffen boekje er bij. Van mij krijg je een dikke 10.

marloes zei

Je spel en de uitvoering ervan is echt erg leuk geworden je hebt er veel werk van gemaakt maar dan heb je ook wat ,leuk allemaal leuker als een rits in zetten!!!!!!!maar je maakt wel weer iemand blij , Gr. Marloeskreatief

Annet zei

Wat is dit leuk geworden, een geweldig idee om er een boekje bij te maken. Veel succes met de rits!

Rita Janssen zei

Wat is dit een leuk, kleurig en tof vlaggenspel geworden, Paula. Echt iets om trots op te zijn! En hoe je dat allemaal zo kan verzinnen en dan die leuke opbergzak met boekje erbij, een heel slim idee! Je hebt zeker goede punten verdiend :)
Groetjes, rita.

Elizabeth zei

Prachtig! Zowel het spel van vlaggen als de opbergzak.., hoe heb je de letters zo mooi erop gekregen? Ook het boekje ziet er heel professioneel uit.. Wow, steengoed joh!

Groetjes, Elizabeth

astrid zei

Het spel ziet er erg leuk en netjes uit! Mooi hoor. En zo compleet aan alles gedacht.
Dat wordt inderdaad vast een dikke 10. :)

Wat zal dat leuk zijn om te zien wat iedereen heeft bedacht volgende week op cursus.

Groetjes

Petra zei

ik zie nu pas je prachtige vlaggenspel!! gelukkig maar dat ik nog even aan het scrollen was ;) Wat heb je dat mooi gedaan..wauw!! Oh heerlijk..je kinders weer thuis!! Groetjes, Petra