maandag 1 oktober 2012

Dag 9, weer een blokje

De laatste paar weken zijn er weer een aantal volgers bij gekomen op mijn blog. En volgens mij zijn er ook diverse stille volgers, want het aantal paginabezoeken loopt aardig op.

Allemaal heel hartelijk welkom!

Hartstikke leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik ben ook heel blij met alle berichtjes die achtergelaten worden. Het is ontzettend leuk om al bloggend zulke leuke contacten te leggen. En met jullie steun ga ik mijn 365 dagen project halen. Yes :-)

Vandaag heb ik niet zo heel veel nieuws om te laten zien. Meebreiblokje 17 is klaar. Dus weer een heel klein beetje minder wolvoorraad.
In mijn kasten staan ook heel veel boeken en boekjes. Ooit heb ik een website gehad en toen kreeg ik van uitgevers wel eens een paar hobbyboekjes om wat over te vertellen. Lang niet alles vond ik leuk genoeg om er zelf mee aan de slag te gaan. Nu ga ik maar eens per boekje bekijken of ik het wel wil houden. Vanmorgen heb ik mijn collega blij gemaakt met een oud Pergamano boekje. Zij maakt prachtige kaarten en ik heb echt het geduld niet voor dat werk.
Het begin van het verkleinen van de stapel boekjes. Boekjes waar ik geen bestemming voor weet, zal ik hier op mijn blog plaatsen de komende tijd.

Tja, niet veel bijzonders om te laten zien dus vandaag. Daarom maar even foto's opgezocht van een zendala die ik een paar maanden geleden heb gemaakt. Zendala's? Een zendala is een kruising tussen een mandala en zentangles. Hoe ik erop kwam om dat te gaan doen?
Tja....Ik zou héééél graag willen kunnen tekenen. Maar dat is een talent dat ik absoluut niet heb. Zelfs met koppoters heb ik al moeite *Ü*. Ik kom niet veel verder dan simpele krabbeltjes. Ooit wel eens een poging gedaan om Mandela's te tekenen, maar dat mislukte jammerlijk. Toen kwam ik al surfend terecht op de site van Beika Kruid. En die techniek ben ik eens gaan proberen. En ziedaar, het werd zowaar wat :-)
Het inkleuren vond ik ook een leuk werkje.
Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik uiteindelijk toch het liefst met textiel werk. Of het nou lapjes stof zijn of draden wol of borduurgaren.... ik moet wat voelen in mijn handen.

Allemaal nog een fijne avond en tot het volgende berichtje of tot ziens op jullie blogs!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

je zendala ziet er prachtig uit, evenals je breiwerk, je bent ook van alle markten thuis meis

en het is zeker leuk als ze eens een berichtje achterlaten, denken ze aan je ☺

lieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

marloes zei

Prachtig Paula die zendalas mooi die kleuren en wat creatief met al die kleuren ,je blokjes worden erg mooi dat is leuk breien hè ,Gr. Marloeskreatief

Annet zei

Weer een mooi blokje, Paula. Wij hebben nog niet zo lang geleden de boekenkast eens uitgezocht, er staat een grote doos klaar voor de kringloopwinkel.

Willy zei

Zendala's kende ik nog niet, maar het ziet er leuk uit. Je blok van de deken is mooi geworden. Groetjes,